Kitwerk voor de woningbouw

T&S Kitafdichtingen heeft al vele grote projecten voor de woningbouw met succes afgerond. Zo werken wij o.a. voor Meerland Bouw en Noorlander Bouw. Het kan gaan om de kitafdichting in (een groot aantal) nieuwbouw-woningen, maar ook om de vervanging van kitwerk in het kader van renovatie. Met een vast team van ervaren kitters brengen wij het kitwerk zowel binnen als buiten vakkundig aan, met gebruik van de juiste kitsoorten en technieken op de juiste plaats.

Kitwerk voor bedrijven

Ook kantoren, winkels en andere bedrijven kunnen op ons rekenen voor professioneel kitwerk. Onder onze klanten tellen wij o.a. attractiepark Duinrell, Grand Hotel Huis ter Duin en Hotel van Oranje. Renovatie van oud kitwerk (vuil, kapot of beschimmeld) heeft veel voordelen: aan de buitenkant van uw pand voorkomt u bv. waterschade en binnen ziet het kitwerk er verzorgd en schoon uit. Wij voeren de kitafdichting altijd uit met zo min mogelijk overlast voor uw bedrijf.

Kitwerk voor particulieren

Wie kent het niet? Vuile kitranden in keuken, toilet en badkamer. Stoffige kieren langs plinten, trappen en plafonds. T&S Kitafdichtingen heeft voor elk probleem de juiste oplossing. Wij vervangen oud kitwerk door nieuw kitwerk van hoge kwaliteit, zodat het weer lang meegaat. Ook verzorgen wij graag de kitafdichting van uw nieuwbouw-woning, of bij een verbouwing of renovatie van uw oudere woning. Daarbij werken we heel secuur, want het mag ook mooi zijn.

Meer informatie?